Fietst u mee met Harjo Pinkster?

(overgenomen uit Voorster Nieuws van 3 mei 2017)


Op vrijdagmiddag 19 mei a.s. fietst CDA-wethouder Harjo Pinkster vanaf het gemeentehuis in Twello naar horecaboerderij De Koude Hoek (Kleine Kolonieweg 22) in Elspeet. Daar vandaan fietst hij verder naar restaurant Uddelermeer in Ermelo. Dit doet hij graag samen met zoveel mogelijk inwoners uit de gemeente Voorst. U bent hierbij van harte uitgenodigd om mee te fietsen.
Die middag wordt namelijk officieel het nieuwe Veluwse Fietsknooppuntenroutenetwerk geopend door gedeputeerde Jan Jacob van Dijk (provincie Gelderland), die onder meer verantwoordelijk is voor Recreatie & Toerisme in onze provincie.

Harjo Pinkster fietst vanuit Twello, via een aantal van deze nieuwe fietsknooppunten, naar Ermelo en uiteraard ook weer terug. De route is ca. 30 km. heen en ca. 30 km. terug. Op de heenweg wordt een andere route gefietst dan op de terugweg. Alle vooraf aangemelde deelnemers ontvangen een gratis lunchpakket (dit wordt uitgedeeld bij de start vanaf het gemeentehuis in Twello). Tevens wordt bij de start de fietsroute bekend gemaakt (o.a. via de app op www.fietsknoop.nl). Onderweg wordt in overleg een korte ‘lunchstop’ gehouden, waarna de hele groep verder fietst naar horecaboerderij De Koude Hoek. Daar sluiten meerdere wethouders/burgemeesters aan van diverse gemeenten op de Veluwe. Deze gemeenten maken eveneens onderdeel uit van het nieuwe fietsknooppuntenroutenetwerk.

De laatste kilometers gaan richting restaurant het Uddelermeer (Koetshuis, Uddelermeerweg 5, Ermelo) waar de officiële opening en toespraak plaatsvindt. Alle meefietsende deelnemers zijn van harte welkom bij de toespraak door de gedeputeerde (van 16.00-16.40 uur). Uiteraard ontvangt iedereen daar een gratis consumptie. Na afloop stapt u samen met Harjo Pinkster op de fiets om via een andere mooie route van fietsknooppunten terug te fietsen naar Twello. Na aankomst bij het gemeentehuis gaat iedereen weer huiswaarts.

Datum: vrijdag 19 mei a.s.
Verzamelen gemeentehuis Twello: 12.00 uur
Wegfietsen gemeentehuis Twello: 12.30 uur
Verwachte terugkomst gemeentehuis Twello: 18.30 uur
Meld u aan via meefietsen@voorst.nl of via (0571) 27 99 11.

Graag aanmelden uiterlijk op maandag 15 mei a.s. in verband met bestellen lunchpakketten e.d.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *